Handig om te weten

  • Ski’s, snowboard, een helm, stokken en schoenen zijn inbegrepen
  • Eigen schoenen wordt aangeraden.
  • Zorg dat je minimaal 10 minuten voor je les aanwezig bent.
  • Draag een dunne skibroek of een lange broek die nat mag worden.
  • Een uur training bestaat uit 3 blokken van 10 minuten.

Ski- / snowboardbaan

Indoor ski- en snowboardlessen 
ML Sport & Snowcenter is een gecertificeerd indoorcenter waar je, je in een sfeervolle en gezellige omgeving kunt voorbereiden op je wintersportvakantie. We leren je jouw eigen ski- en snowboardvaardigheden te verbeteren. Wij helpen je bij het aanleren van de juiste ski- of snowboardtechnieken en geven je wintersportadvies. Plezier, persoonlijke aandacht en advies op maat staat bij ons centraal.

Dé voorbereiding op je wintersportvakantie
Indoor skiën en snowboarden is de beste voorbereiding op de wintersport. Je skiet of snowboardt op een zogenaamde ‘eindeloze piste’, voorzien van een kunststof toplaag. Doordat de piste onder je door beweegt kun je eindeloos afdalen en veel meters maken.


Snel en optimaal leren skiën of snowboarden voor iedereen

De intensiviteit van de training en de individuele begeleiding van onze gediplomeerde docenten verzekeren je van een goed en snel resultaat. Je krijgt les in een groep van maximaal 4 personen per uur, waarbij je steeds met maximaal 2 personen tegelijkertijd op de indoorbaan staat. In Apeldoorn en Doetinchem staat er voor de baan een spiegel, zodat je de bewegingen direct kunt volgen. In Veenendaal kun je je skibewegingen volgen op een scherm. De minimum leeftijd om aan de lessen mee te kunnen doen is voor het skiën 4 jaar en voor het snowboarden 8 jaar.

ML Sport & Snowcenter is er voor iedereen die veilig wil skiën of snowboarden en meer rendement uit zijn of haar wintersportvakantie wil halen. Zowel voor beginners die snel en effectief de beginselen willen leren, als voor (ver)gevorderden die hun techniek en wintersportconditie willen verbeteren. Wij bieden ook ski– en snowboardles mogelijkheden aan voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Interesse?
Maak gebruik van ons online boekingssysteem op de homepage. Natuurlijk kun je ook bellen (055-5064515) of kom langs bij één van onze vestigingen.


baan