Reserveer hier je skibaan

ML Sport & Snowcenter staat bekend als een professionele club met een zeer ongedwongen, gezellige sfeer. Dé juiste ingrediënten om je even los te maken van de dagelijkse beslommeringen en lekker sportief bezig te zijn. ML Sport & Snowcenter is gevestigd in Apeldoorn (sinds 1995), Doetinchem (sinds 2002) en Veenendaal (sinds 1989). Door middel van de keuzebalk kun je meer informatie verkrijgen over al onze activiteiten, op de homepage houden we jullie op de hoogte van nieuws en acties.

Door de verregaande maatregelen betreffende het coronavirus zijn we genoodzaakt met ingang van dinsdag 15-12-2020 onze deuren tot nader order te moeten sluiten.

 

Vooruitlopend op de plannen om de sportscholen (waar wij als skischool onder vallen) te heropenen, hebben we een te gekke zomeractie.

Koop nu je 7 lessenkaart voor maar € 105,-

Het seizoen loopt door tot en met 30 juni 2021. De lessen worden zoveel mogelijk geclusterd en er zullen aangepaste tijden gelden.

We hopen we jullie zo snel mogelijk weer terug te zien!

Vol trots kunnen we mededelen dat wij meedoen aan de verkiezing voor beste indoorskirolbaan van Nederland en België en genomineerd zijn voor:

DE GOUDEN SKISCHOEN

Hoe kun je op ons stemmen? Vanaf eind augustus meer informatie!