Ski/Snowboardles 2018-05-22T15:42:30+00:00

SKI/SNOWBOARDLES

Indoor ski- en snowboardlessen in Apeldoorn en Doetinchem
ML Sport & Snowcenter is een gecertificeerd indoorcenter waar je je in een sfeervolle en gezellige omgeving kunt voorbereiden op je wintersportvakantie. We leren je eigen ski- en snowboardvaardigheden te verbeteren. Wij helpen je bij het aanleren van de juist ski- of snowboardtechnieken en geven je wintersportadvies. Plezier, persoonlijke aandacht en advies op maat staan hierbij centraal.

Dé voorbereiding op je wintersportvakantie
Indoor skiën en snowboarden is de beste voorbereiding op de wintersport. Je skiet of snowboardt op een zogenoemde ‘eindeloze piste’, voorzien van een kunststof toplaag. Doordat de piste onder je door beweegt kun je eindeloos afdalen en veel meters trainen. De intensiviteit van de training en de individuele begeleiding van onze gediplomeerde docenten verzekeren je van het snelste en veiligste resultaat. Je krijgt les in groepjes van maximaal 4 personen per uur. Je skiet of snowboardt  steeds met maximaal 2 personen tegelijkertijd op de indoorbaan. Voor de baan staat een spiegel zodat je de bewegingen direct kunt volgen. Minimum leeftijd voor het indoor skiën is 4 jaar en voor snowboarden 8 jaar.

Snel en optimaal leren skiën of snowboarden voor iedereen
ML Sport & Snowcenter is er voor iedereen die veilig wil skiën of snowboarden en meer rendement uit zijn of haar  wintersportvakantie wil halen. Zowel voor beginners die snel en effectief de beginselen willen leren als voor (ver)gevorderden die hun techniek en wintersportconditie willen verbeteren. Wij bieden ook ski– en snowboardles mogelijkheden aan voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap.

Interesse?
Bel en maak een afspraak voor een introductieles of vraag naar de mogelijkheden.